czwartek, 7 sierpnia 2014

89. Jaglanka na mleku

Kaszę jaglaną jem dosyć często, ale nigdy nie robiłam z niej śniadania :) I żałuję, że zrobiłam je dopiero teraz! :)

Banan, masło orzechowe, mrożone maliny, pół pomarańczy i mix orzechów. Do tego woda z cytryną. :)

 Prawdę mówiąc samej kaszy nie dodałam dużo, ale cała ta kompozycja była bardzo sycąca. I byłam dłużej najedzona niż po owsiance, ale może to też kwestia aktywnego dnia, kiedy nie myślałam o jedzeniu. :)

9 komentarzy:

  1. uwielbiam jaglankę z rana. idealne dodatki i piękne podanie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja uwielbiam kaszę jaglaną! Na słodko i wytrawnie. A Twoja wygląda przepysznie ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. też lubię jaglankę i zawsze obowiązkowo owoce :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Kasza jaglana na mleku najlepsza! Ja lubię ją długo gotować aby się zrobiła taka ''papkowata'' ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. kolejny pomysł na kaszę :) dziekuje

    OdpowiedzUsuń
  6. CZasem robię w tej wersji kaszę kukurydzianą, ale jaglanki też próbowałam, jak mi została z obiadu :) Pycha :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja muszę się zaopatrzyć w kaszę kukurydzianą, bo tej jeszcze nie jadłam :)

      Usuń
  7. Śniadanko na bogato, nie ma to jak dodać jak najwięcej dodatków :):):)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...