sobota, 21 września 2013

43. Jesienne weekendowe śniadanie :)

Pieczona owsianka z cynamonem, gruszką, śliwką, polana łyżką miodu. Jogurt naturalny mieszamy z płatkami owsianymi i innymi dodatkami i zapiekamy w temperaturze 170 stopni przez 20 minut.

Z takim śniadaniem pogoda za oknem nie straszna. Póki co odpoczywam daleko od domu, ale takie 'danie' zjem zawsze i wszędzie. A co Wy ciekawego właśnie przegryzacie? :)

4 komentarze:

  1. Świetne śniadanie ! Zarówno pod względem wartości odżywczych, zdrowia, jak i smaku. Dawno nie miałam lepszego ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Pięknie wygląda, musi cudowne smakować! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. cienkie włosy: dziękuję!
    StudentsKitchen: może do estetyki daleko (nie mam do tego zwykle głowy, co prawda jem oczami, ale zwykle nie mam czasu na ozdabianie, chociaż bardzo bym chciała) ale smakowało cudownie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. dosłownie zapachniało jesienią :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...